Werkwijze

Graffiti op muren:

Wij werken niet met uurtarieven of arbeidsloon, wij maken vooraf een inschatting van het werk en aan de hand daarvan maken wij een prijsopgave. Wij bieden dus een pakketprijs aan inclusief ontwerpen, voorrijkosten, materiaal, verf en arbeid. Op deze manier kunnen we achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Is een project niet haalbaar voor ons geven we dat ook eerlijk van tevoren aan. Wij stellen hoge waarden aan transparantie en eerlijkheid. Dat werkt naar onze mening het beste voor alle betrokken partijen.

We proberen uiteraard zoveel mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen. Elk project is daarom persoonlijk en custom made. Bij ons zal je daarom zelden een project 2 maal zien.

Op voorhand maken wij een ontwerp met wensen, deze dient goedgekeurd te worden door de opdrachtgever. Uiteraard zijn aanpassingen mogelijk, dit om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, uiteraard naar wens van de klant. Als het ontwerp goedgekeurd is maken wij een afspraak om deze op locatie op de muur te spuiten/verven. Om zo efficiënt mogelijk te werken vragen wij om de locatie ‘ready’ te maken, dat wil zeggen de muren liefst voorzien van een grondlaag (latex) of gestuukt. Dit om de verflaag zo goed mogelijk te laten hechten.


Graffiti op kleding en accessoires:

Bij kleding en accessoires is het mogelijk om een ontwerp te maken voor je bestaande kleding en/of accessoires. Geen eigen kleding? Geen probleem! Wij leveren ook kleding/accessoires. Ook bij kleding hanteren wij een vooraf afgesproken prijs.